Vendégházunk Balaton-felvidéken egy bájos kis zsákfalu, Hidegkút fő utcáján (Hosszú utca 64.) található. A faluban élelmiszerbolt , valamint egy szépen felújított patakparti sportpálya és játszótér is megtalálható. Hidegkút Balatonfüredtől légvonalban 5 km-re helyezkedik el, Füred az erdőn keresztül kerékpárral vagy gyalogosan is elérhető egy könnyed kis séta keretein belül. Közúton 15 km, csakúgy min Veszprém Európa kulturális fővárosa, mely egész nyáron biztosítja a könnyed kikapcsolódás lehetőségét.
Hidegkút valaha két település volt, melynek határait a falun keresztül folyó patak adta, mely egész évben csordogál. A falu központjában egy fás ligetes park található a játszótér mellett.
A település elhelyezkedésének köszönhetően, itt minden korosztály megtalálja a kikapcsolódási lehetőségeket, legyen szó akár családi vagy baráti társaságról. A Balaton (fürdőzési, sportolási lehetőségek) és Veszprém közelsége (Veszprémi vár, kulturális rendezvények), a gyalogos és kerékpáros turista útvonalak a falu bája minden betérőt magával ragad. A faluból több kedvelt turista útvonal elérhető: Recsek-hegyi kilátó, Koloskavölgy, Balatonszőlős stb…A környék pincéi finom borkostolóval várják a betérő vendégeket. A gasztronómiai élvezetekről a környék vendéglátóhelyei gondoskodnak.
A szállástól 20 km-re várja a fürdőzni vágyókat az Örvényesi Szabadstrand.
A vendégház egy 130 éves felújított sváb parasztház, melynek helyiség kialakításait meghagytuk. Így az előtérbe belépve szembe található a fürdőszoba wc-vel, jobbra pedig a nappali. A nappaliból nyílik a hálószoba, ami az utcafrontra néz. Az ablakok hő- és hangszigeteltek. Az előtérből balra találjuk az étkező-konyhát, ahonnan egy kis lépcső vezet a 35 m2-es fedett teraszra. A konyha teljesen felszerelt. Egy Nespresso és egy Szarvasi kávéfőző található.
Ágyneműt és törölközőt minden vendégünk számára biztosítunk.
A vendégházhoz egy garázs és egy nagy kert tartozik bográcsozási lehetőséggel.
Az udvar-kert kerítéssel körbekerített.
Vendégházunkban felszerelésre került két db hűtő-fűtő klíma, bár a 70 cm-es kőfalaknak köszönhetően hűtésre még a legnagyobb nyári melegben sincs szükség.

Bármilyen kérdéssel/kéréssel állunk vendégeink rendelkezésére.

Elérhetőség:

Dani-Ördög Dalma +36203356922

daniordogdalma@gmail.com

Szálláshely NTAK regisztrációs száma: MA23060385