Dani-Ördög Dalma vagyok, három gyermekes édesanya. Valójában pedagógus, aki mindig azt kereste, hogyan tudja a gyermek természetes fejlődését segíteni. Úgy alakult, hogy tanítóból végül dráma-, természet-, majd szociálpedagógus lettem. Jelenleg pedig ökológiai antropológiából készítem a doktorimat. Egyszóval a turizmushoz nem sok közöm van, mondhatni semmi, de annál inkább szeretek vendégeket várni és kitalálni, vajon ki minek örülne a legjobban. Hiszek az élethosszan tartó tanulásban, és a régmúlt értékeiben, a jelenkor újdonságaiban.

Lányaink sokat segítenek a vendégház körüli teendőkben. Legidősebb lányunk 1 hónap múlva 18 éves, csecsemőgondozó szeretne lenni, ha szükséges vállal gyermekfelügyeletet.

Középső lányunk lovagol és a botanika iránt érdeklődik; szívesen adok lovaglási elérhetőséget, valamint vezetek botanika túrát a környéken.

Legkisebb lányunk pedig fut, kutyázik, állatokat és növényeket figyel meg. Imád a pataknál játszani. Ismeri minden lakóját a bolharákoktól kezdve a tegzesekig. Lehetőség van nálunk mikrogerinctelen állatok megfigyelésére, a falut átszelő patak terepi mérésére.

Önkénteskedünk is, a Fehér Holló Vadmentő Alapítványnál. Tavasztól őszig megfordulnak nálunk madarak, pelék, mókusok, sünik, akiket miután felneveltünk, visszaengedünk a természetbe.

Vannak állandó lakóink is: Tekó, a sárgafülű ékszerteknős

Maculosus a nyúlgyerek

A férjem pedig a háttérből támogat minket.

Proudly powered by WordPress