„Ez a hely visszahozza a régi szép időket…”

„Szépen felújított vidéki vendégház, csöndes kis faluban. Kisfiunk nagyon élvezte a ház füves kertjét, a játékokat, a vidéki környezetet a faluban található háziállatokkal, és a patak melletti játszóteret. Pihentető környezet a városi forgatag után.”

„Maximálisan elégedettek voltunk mindennel.A ház gyönyörűen és ízlésesen felújított, de mégis megőrizte azt az érzést, benyomást, amit a táj jellege megkíván. A helyszín, a környezet ideális nem csak pihenésre, de egy hangulatos családi rendezvény megtartásához is. Mi gyerekekkel jöttünk, és nekik is nagyon tetszett a helyi sportpálya, a táj szépsége,valamint, hogy távol a város zaja, de mégis minden közel, elérhető távolságban van. Hálás szívvel köszönjük a lehetőséget és a vendéglátást! Csak ajánlani tudom Dalmáékat!”

„Hidegkút egy csodálatos kis falu, amely olyan nyugodtságot, csendességet áraszt, hogy az oda érkező is rögtön leveti a hétköznapi terheket magáról. Az Evetes Vendégház gyönyörűen illeszkedik e mesebeli helységbe, mind kényelmével, felszereltségével, elhelyezkedésével. A szállásadónk kedvessége, figyelmessége pedig tovább emelte az élményt, amit az a néhány nap adott ,melyet ott tölthettünk. Mindenkinek szívből ajánlom!”

„A házigazda nagyon kedves, segítőkész! A környék gyönyörű, sok a látnivaló. A szállás, tiszta és csodálatos. Csak ajánlani tudom, mi biztos visszatérő vendégek leszünk!”

„A házigazda nagyon rugalmas és segítőkész volt mindvégig. A ház nagyon hangulatos, nagy terasszal és bográcsozási lehetőséggel a kertben. Kifejezetten ajánlom mindenkinek a környéken keres szállás.”

„A házigazda nagyon kedves, pár percre lakik a vendégháztól ugyanebben az utcában és mindenben nagyon segítőkész. Hidegkúton nagyon jó a levegő és ami a legfontosabb, olyan kényelmes az ágy és kellemes az ágynemű, hogy a férjemnek ilyen ágyneműt kellett vennem, mert otthon nem aludt olyan jót, mint itt.”

„Csapatépítés során töltöttünk itt el egy éjszakát. Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszta a ház, kényelmes az ágy, kedves a szállásadó.”

„Otthonos környezet, természetbarát, kedves vendéglátók.”

„Csodás hely, csodás szállással.”

„Családdal együtt töltöttünk el pár napot az Evetes Vendégházban. Kedves fogadtatás és a fényképek alapján várt körülmények fogadtak minket amiért nagyon hálásak vagyunk:) Csendes pihenésre alkalmas kis vendégház, teljes felszereléssel! A kert is csodálatos, jó volt látni a fényszennyezés mentes hullócsillagos éjszakát melyet egy szalonna sütéssel tudtuk összekötni. A környék is csodálatos! Mindenképpen ajánlom!”